Onze Lip Colors

De lipcolors van Good Boom zijn intens verzorgende lippenbalsems met een vleugje kleur. Van natuurlijk nude tot sensueel dieppaars, met 6 verschillende kleuren is er een kleur voor iedereen! Elke kleur heeft ook nog eens zijn unieke heerlijke smaak. Denk aan caramel-vanille, peach-mango of marshmellow.

Cherry Pie

Cherry Pie is een heerlijke, glanzende traktatie die je lippen een sensationele roodachtige kick geeft. Smeer wat van deze glanzende kersen glamour op je lippen –  een echte moodbooster!

BESTEL DIRECTBESTEL DIRECT
Purple Rain

Prince heeft een flinke hit gescoord met dit nummer. Niet om de legendarische zanger tekort te doen, maar onze Purple Rain is ook lang niet slecht. Purple Rain is een feestelijke mix tussen kleur en gevoel.

BESTEL DIRECTBESTEL DIRECT
Sparkling

Sparkling is precies hoe het klinkt. Sparkling is precies wat het je geeft. Sparkling is niet bang van een spectaculaire sparkle. Een roze vriendin die je zal helpen … sprankelen!

BESTEL DIRECTBESTEL DIRECT
Nudieville

Die zoete aanraking van karamel met een hint van vanillebloesem is precies waar je lippen naar smachten op een zonnige vrijdag na een lange week werken. Nudieville is hier om nooit meer te vertrekken, welkom in de stad!

BESTEL DIRECTBESTEL DIRECT
Brownie

Zou het niet geweldig zijn als er een chocolade kleurige stick was die naar marshmallow smaakte? Nou, die is er! Dit is een echte game-changer. Geniet van die mooie donkere kleur op je lippen en tegelijkertijd van de zoete geur van marshmallow.

BESTEL DIRECTBESTEL DIRECT
Bubblegum

Bubblegum..bubble..yum! Deze glanzende beauty is gewoon 100% pure highschool nostalgie. Door de smaak van je favoriete kauwgom van toen, ben je weer helemaal terug in die tijd. Onze lipcolour Bubblegum doet precies dat, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat je lippen er geweldig en shiny uitzien.

BESTEL DIRECTBESTEL DIRECT

Ingrediënten

vegan.fairtrade.organic.renewable.

Bekijk de ingrediënten